Underholdning pakken

Denne pakke indeholder:

 • TV-kanalerne: Kanal 4, Kanal 5, TLC, Discovery, Animal Planet og ID – Investigation Discovery og Discovery Science.
 • On demand programmer fra hele Dplay’s programarkiv.
 • Eksklusive snigpremierer og ingen reklamer i programarkivet.

Dplay Sport & Underholdning pakken

Denne pakke indeholder:

 • Alle Discovery’s 11 TV-kanaler (Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery, Animal Planet og ID – Investigation Discovery og Discovery Science.
 • Alle Discovery’s sportsrettigheder inkl. fodbold (Superliga, Europa League, EM- kvalifikation, Nations League, FA Cup, Carabao Cup), Grand Slam tennis, cykling og Le Mans og meget mere.
 • Alle on demand programmer fra Discoverys kanalers programkatalog
 • Eksklusive snigpremierer
 • INGEN reklamer i programmer fra arkivet

Anmeldelse af Dplay

Nedenfor kan du læse vores anmeldelse og gennemgang af streamingtjenesten Dplay. Nederst på siden uddeler vi stjerner på en skala fra 1 til 5.

Hvad er Dplay?

Dplay er Discovery Networks Danmark’s streamingtjeneste, som blev lanceret i 2015 og dækker i dag over 11 live TV-kanaler, et stort programarkiv og adgang til streaming af en lang række store sportsbegivenheder. De 11 TV-kanaler er: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Discovery, Discovery ID -Investigation, Discovery Science, TLC, Animal Planet, Eurosport 1 og Eurosport 2. Dplay’s TV-kanaler var indtil årsskiftet 2020 med i YouSee’s TV-pakker, men da man ikke kunne blive enige om en ny fælles aftale, forsvandt de 11 TV-kanaler for YouSee-kunderne. Derfor er Dplay’s streamingtjeneste blevet ekstra eftertragtet og populær her i 2020, da rigtig mange danskere savner de 11 TV-kanaler, da de repræsenterer en bred vifte af reality, underholdning, dokumentar og sport.

Du får adgang til et stort underholdningsunivers med programmer og serier såsom Ex on the Beach, Singleliv, De Unge Mødre samt Politijagt, Drabscheferne og Top Gear Danmark.

Hvilke streamingpakker i abonnement har Dplay?

Hos Dplay kan du vælge mellem 3 streamingpakker:

 1. Gratis-pakken | Her kan du se udvalgte underholdningsprogrammer fra arkivet – dog inkl. reklameblokke.
 2. Underholdning-pakken i abonnement | Adgang til 7 TV-kanaler, arkivet og snigpremierer uden reklameblokke.
 3. Sport & Underholding-pakken i abonnement | Adgang til 11 TV-kanaler, arkivet og snigpremierer uden reklameblokke samt streaming af livesport fra en lang række sportsgrene og sportsbegivenheder

Dplay pris – Hvad koster et abonnement på Dplay?

De mest populære betalingspakker i abonnement er ’Underholdning’ og ’Sport og Underholdning’ og koster henholdsvis 99 kr. og 179 kr. pr. måned her i 2020. ’Underholdning’ pakken kan du dog som et særligt tilbud prøve af helt gratis i en kortere periode og dermed vurdere om du ønsker at fortsætte i et almindeligt abonnement.

Gratis-pakken koster 0 kr men indeholder kun et begrænset antal udvalgte programmer fra arkivet og er altid med reklameblokke ligesom du kender det fra almindeligt flow-TV. Der er heller ikke tv-kanaler med i denne pakke.Så du skal forberede dig på at programmerne hyppigt afbrydes af 3-5 minutters reklamer.

Tilbud og gratis prøveperiode på Dplay

Dplay har i øjeblikket et tilbud, hvor du får en gratis prøveperiode på ’Underholdning’-pakken Det betyder, at du helt gratis kan afprøve pakken uden at være forpligtet til at betale noget. Det er en god måde at kunne teste Dplay af på, så du helt gratis kan se, om det er noget for dig. Desuden kan du i princippet også bare lige bestille den gratis prøveperiode, hvis du ved at Dplay har noget indhold, du gerne vil se lige nu. På pakken ’Sport & Underholdning’ har Dplay i øjeblikket ikke noget gratistilbud.

Dplay kanaler?

Dplay indeholder adgang til en lang række populære TV-kanaler, som næsten alle kender. Der er kanaler i mange varianter hvad indhold angår og de læner sig typisk op ad enten Reality, Dokumentarer, Krimi, Underholdning, Natur og Dyr, Videnskab og Sport. Du kan i de næste afsnit læse mere om de enkelte kanaler og indhold.

Kanal 4 med Ex on the Beach, Singleliv og De Unge Mødre 

En TV-kanal der primært henvender sig det det kvindelige køn. Kanalen viser både film, serier, dokumentarer og reality. De mest populære programmer er: Singleliv, De unge mødre, Remee & Mathilde, Ex on the Beach, Say Yes to the Dress Danmark, Beauty Bosserne, Plastikkongerne, Mig og min mor, Danmarks næste topmodel, Kongerne af Marielyst, Kongerne af Svendborg, Kongerne af Rømø og mange flere.

Kanal 5 med Politijagt, Drabscheferne og Top Gear Danmark

En alsidig bred kanal med programmer og udsendelser i mange afskygninger, der kan samle hele familien. Det er her du kan se de populære politi- og krimiprogrammer: Politijagt, Profil af en morder, Strøgvagterne, Drabscheferne – de uopklarede sager, Blodspor, Mord i familien, Blitzkrig og Politiets specialenhed. Det er også her du kan se store underholdningsprogrammer såsom: The Wall Danmark, Top Gear, 5. Gear, All Together Now Danmark, Den Kongelige Livgarde, 4-stjerners middag, Voice Junior, Sol for millioner og mange andre. Kanal 5 viser også en række fiktionsserier herunder: The Big Bang Theory, CSI Miami, CSI NY og Gidseltagningen. Til sidst men ikke mindst, så sender Kanal 5 livesport fra blandt andet landsholdet i fodbold.

6’eren med Bear Grylls og Europa League

En kanal, der primært ses af mænd, hvilket sandsynligvis bunder i at der er rigtig meget sport på kanalen. 6’eren viser direkte sport fra f.eks. Europa League i fodbold, hvor man ofte ser de bedste danske klubhold deltage. Det er også på 6’eren at du kan følge med i de traditionsrige engelske cup-turneringer i foldbold FA Cup og Carabao Cup. Kanalen stiller med mange kendte ansigter på kommentatorposterne, herunder Thomas Gravesen, Brian Laudrup, Mikkel Bischoff og Morten Bruun. Sidstnævnte blev i 2019 kåret som Årets Medkommentator iflg. Nyhedsmediet Bold.dk. Kanalen viser dog også en lang række programmer, der ikke har med sport at gøre. Her er det primært actionfyldte dokumentarprogrammer og typiske mandeprogrammer, der kan ses. F.eks. Top Gear, Jeremy Wade’s Dark Waters, Fast & Loud Demolition Theater, Man Caves, Ultimativ Overlevelse med Bear Grylls, Bering Sea Gold, Pawn Stars og mange flere spændende programmer. Kanalen sender også film, som oftest action- og spændingsfilm.

Canal 9 med Superliga, Man Caves og Criminal Minds, dplay sport gratismåned

Ligesom 6’eren, så har Canal 9 primært fokus på den mandlige del af seerskaren. dplay Sport og særligt fodbold er i højsædet på kanalen, hvor den bedste danske række i fodbold 3F Superligaen vises på Canal 9. Ekspertkommentatorerne Mette Cornelius, Lars Jacobsen og fodboldikonet Flemming Povlsen tager seerne med på grønsværen og dækker kampene med både kommentering, interviews og debat med spillere, trænere og sportschefer. Udover fodbolden så bringer kanalen også en række reality- og dokumentar programmer og serier. Her kan du f.eks. se: Man Caves, How Do They Do It?, Tanked, Alaska Maga Machines, Criminal Minds, M.A.S.H., Special Victims Unit og flere andre.

Discovery Channel med Deadliest Catch, Gold Rush og Man vs. Bear

Næsten alle kender denne kanal som har over 30 år på bagen. Kanalen med rigtig mange faktuelle underholdningsprogrammer med prisvindende dokumentarer og spændende intelligent underholdning. Hvem har ikke hørt om f.eks. Myth Busters, som i mange år var Discovery Channels helt store hit. Du kan stadig se Myth Busters på Discovery Science-kanalen, men der er masser af andre populære programmer på Discovery Channel at se såsom: Gold Rush, Weeler Dealers, Mighty Ships, Man vs. Bear og den evigt fascinerende Deadliest Catch.

Discovery Science med Myth Busters og How it’s Made

Kanalen giver dig et utroligt indblik i teknologiens og videnskabens verden. Her får du dokumentarer, der fortæller dig om hvordan alting i verden fungerer – indblik i fantastiske teorier om universet og der dykkes ned i helt utrolige eksperimenter og fortælles om fortidens skelsættende happenings og begivenheder. Du får også et indblik i alt det nyeste inden for teknologiens verden og bud på hvad teknologien betyder for vores fremtid – og hvad den får af indflydelse.

Investigation ID Discovery med masser af krimidokumentarer

Den helt rene krimikanal for alle der elsker dokumentarer om virkelighedens forbrydelser. Her får du serveret de mest rå og bestialske forbrydelser hvad end det er drabssager, familiefejder, kidnapninger og andre frygtelige ting med beretninger fra folkene helt tæt på forbrydelserne; forbryderne, politiet, efterforskerne og ofrene. Kanalen går helt tæt på det omfattende politiarbejde, der fører til opklaringen af forbrydelserne. Kanalen giver dig et helt unikt indblik i hvordan politiet arbejder med sagerne, du kommer så at sige med bag både politiskiltet og tremmerne!

Animal Planet med dokumentarer om klodens dyr

Interesserer du dig for dyreverdenen, så er Animal Planet den helt rigtige TV-kanal for dig. Kanalen går udelukkende tæt på klodens dyreliv og tager dig tæt på alt lige fra de aggressive vilde rovdyr til de sødeste små kæledyr. Så kom med på en rejse ind i dyrenes verden og lad dig forbløffe over alverdens dyrearter og de oplevelser, som kanalen tager dig med på. Kanalen som næsten sætter liv og lemmer på spil, for at give seeren den mest unikke oplevelse blandt klodens mange dyr. Kanalen er i øvrigt 100% reklamefri!

TLC realitykanalen med Masterchef, Say Yes to the Dress og Cake Boss

En rendyrket realitykanal og den primære seerskare er kvinder. Kanalen bringer realityprogrammer fra USA og Storbritannien. Her er det det virkelige liv, der er omdrejningspunktet. Derfor finder du her nogle af de stærkeste reportage- og realityprogrammer, der findes. Det er ægte mennesker og ægte historier med plads til både alvor, humor og skæve personligheder. TLC vil gerne udfordre seernes verdensbillede og vise hvordan hverdagen kan overraske og forbløffe. Det virkelige liv med et twist! Nogle af de mest populære programmer på kanalen er: Masterchef Australia, 90 Day Fiancé, Cake Boss, Long Island Medium, Say Yes to the Dress UK, Sister Wives, My 600lb life, Body Bizarre, Strange Love og mange flere realityprogrammer.

Eurosport 1 & 2 med Tour de France, Grand Slam Tennis og Superliga

To af de mest populære sportskanaler i verden med dækning af mange forskellige sportsgrene. Her kan du følge med i både store og små begivenheder i både cykelsport, tennis, motorsport, vintersport, snooker og atletik. Eurosport 1 har særligt fokus på cykelsport og dækker både Tour de France, Giro d’Italia og Vueltaen såvel som klassikeren Paris-Rubaix samt Catalonien Rundt. Til at kommentere og dække disse, har kanalen allieret sig med navne som Brian Holm, Bjarne Riis, Jesper Worre, Matti Breschel og Thomas Bay. På tennisfronten dækker Eurosport Grand Slam turneringerne French Open, Australlian Open og US Open samt mange både ATP og WTA turneringer, så der er rig mulighed for at følge tennisstjerner såsom Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer og Serena Williams Simona Halep og Ashley Barty.
Eurosport 2 sender fodbold fra den danske superliga, Europa League og EM-kvalifikationskampe samt udenlandske kampe fra Nations League. Så der vil næsten altid være en fodboldkamp at følge. Eurosport 2 dækker ligesom søsterkanalen både tennis, cykling og vintersport – ofte samtidigt med Eurosport 1, så du f.eks. under en Grand Slam turnering i tennis, kan vælge mellem flere kampe. Der er i hvert fald garanti for fyldig og grundig dækning af sport i verdensklasse.

Programarkivet med f.eks. Ex on the Beach, Politijagt og Top Gear Danmark

Med et abonnement på Dplay får du adgang til et kæmpe arkiv af programmer, som enten vises eller har været vist på Discovery Networks kanaler. Det er bare med at gå på opdagelse i arkivet, som er opdelt i kategorierne: Crime, Dokumentar, Dansk, Nordisk, Dyr, Reality, Underholdning, Cirkus, Virkelighedens verden, Hjem og Bolig, Krop og Sjæl, Mad med mere, Gode grin og De største eventyr. Så der er rigtig mange timers underholdning forude alene i arkivet.
Når du er betalende kunde hos Dplay, så er der INGEN reklamer, når du ser programmerne via arkivet!

Bendtner og Philine

Eksklusivt på Dplay finder du en ny dokumentarserie, som følger Nicklas Bendters hverdag sammen med hans kæreste Philine. En åben og ærlig dokumentar, hvor Nicklas Bendtner og Philine fortæller om deres forelskelse, livsplaner og et indblik ud i fremtiden uden at fodbold er det primære for Nicklas Bendtner.
For første gang i 16 år står Nicklas Bendtner uden en fodboldkontrakt, men det betyder langt fra at den arbejdsmæssige karriere er forbi. Et væld af andre muligheder har åbnet sig for det celebre par. Du får også historien om en katastrofal bytur, der nær kostede kærligheden mellem dem. Du er med, når Nicklas Bendtner og kæresten tager på kæresteferie til Maldiverne, hvor de fejrer både jul og nytår. Philine har hundredetusindvis af følgere på intagram og det sætter sit præg på deres ferie. Et nyt forretningseventyr i tøjbranchen kommer også i spil og så møder Nicklas Bendter og kæresten pludselig Burhan G på Maldiverne. Du får også en guidet tur rundt i Nickals Bendters 300m2 store lejlighed i København, som i øvrigt ikke føles stor nok for Nicklas Bendter og kæresten – så de kigger på større boliger.

Undertekster Dplay

På stort set alle programmer hvad enten det er på TV-kanalerne eller programmerne i arkivet, så er der undertekster tilknyttet – også selv på programmer med dansk tale. Dette kan slås til og fra, når du ser programmer via arkivet. Det er en stor fordel, at der er mulighed for undertekster på stort set alt, da hørehæmmede har gavn af dette såvel som at nogle bare har det bedst med, at der er undertekster på alt – danske skuespilleres udtale af ord, har været til debat de senere år, da mange har ment, at der tales alt for utydeligt – det kan undertekster råde bod på.

Systemkrav

Du kan benytte Dplay’s streamingtjeneste via enten en app eller direkte fra en internetbrowser. Appen kan du downloade enten fra AppStore eller Google Play – eller direkte fra app-butikken på dit smart TV.
Det anbefales at havde en internethastighed på 5Mbps eller højere, for at kunne få den bedst mulighed streamingoplevelse samt altid at sikre at du har den senest opdaterede software installeret.
På Smart-TV er Dplay indtil videre kun tilgængelig på Samsung TV – dog skal dit TV have styresystemet Tizen, som er installeret på Samsung TV fra 2017 og fremefter. Har du et Android TV skal du have Android 5.0 installeret.
Hvis du ikke har Dplay appen på dit smart-TV eller er dit TV ikke et smart TV, så kan du se Dplay via Chromecast blot du har en HDMI indgang på dit TV.

Samtidige enheder Dplay

Når du har et Dplay abonnement, så kan du benytte adgangen til Dplay fra 4 forskellige enheder – samtidigt! Dvs. hele familien kan have gavn af Dplay på samme tid – blot I er opmærksomme på at den samme type enhed ikke kan se Dplay samtidigt (f.eks. 2 smartphones eller 2 tablets samtidigt).

Oprettelsesprocedure

Når du opretter et tilbud om at prøve et gratis eller betalt abonnement hos Dplay, bliver du bedt om at indtaste dit navn og mailadresse og dine betalingsoplysninger. Dette også selvom du kun vil benytte dig af et tilbud om en gratis prøveperiode. Det er primært for at undgå at personer opretter flere Dplay-kontoer og misbruger tilbuddet. Vær opmærksom på at du ved indgivelse af dine betalingsoplysninger forpligter dig til et fortløbende abonnement, du er dog ikke forpligtet til at fortsætte i abonnement efter endt prøveperiode. Du skal blot huske at afmelde det inden den gratis prøveperiode er gået – hvilket let kan gøres med ét klik på din Dplay-konto på Dplays hjemmeside. Du kan også bestille Dplay via iTunes og opsigelse skal ske gennem ’iTunes og AppStore’ via indstillingerne på din smartphone eller tablet.