Bookbeat prova din gratis 30-45 dagar i sommar

Bookbeat är en av Sveriges mest populära ljudbokstjänster med det största utbudet av ljudböcker. I våra tester har tjänsten utsetts till den bästa på marknaden.

Just nu har du chansen att prova på Bookbeat gratis upp till en hel månad! (05-1 månad)

Aktivera din gratismånad på länken nedan

Bookbeat rabattkod

Bookbeat pris. Hitta rätt månadskostnad och abonnemangsformer

Bookbeat har tre olika abonnemangsformer och prisnivåer som skiljer sig i både hur mycket användare kan streama.

LÅGT PRIS, FÖR DIG OCH DIN FAMILJ

Det tre olika abonnemangen är:

Basic:

 • 99 kr/mån
 • 20 timmar streaming/mån

Standard:

 • 149 kr /mån
 • 100 timmar/mån

Premium:

 • 199 kr/mån
 • Obegränsad streaming

Bookbeat familj:
Upp till 4 extra användare går att lägga till i samtliga abonnemang och kostar 49kr/användare. Detta passar perfekt för er som vill dela boockbeat inom familjen eller med vänner.

Bookbeats abonnemang gör det enklare att betala mindre varje månad för de som lyssnar mindre och för majoriteten av användare räcker 100 timmar streaming varje månad.

Mer info om Bookbeat priser hittar du här….

TIOTUSENTALS BÖCKER

Välj och vraka bland alla våra ljudböcker och e-böcker. Hos oss hittar du såklart böcker både på svenska och engelska.

Prova Bookbeat gratis 0,5- 3 månader

INGEN BINDNINGSTID

Känner du att BookBeat inte passar dig? Inga problem, du kan när som helst avsluta din prenumeration.

BASICFÖR DIG SOM LYSSNAR LITE MINDRE 99 kr/mån 20 tim/mån 

STANDARDPASSAR FÖR DE FLESTA 149 kr/mån 100 tim/mån 

PREMIUMFÖR DIG SOM INTE KAN SLUTA LYSSNA 199 kr/mån Obegränsad lyssning 

Om Bookbeat Erbjudande på ”gratismånad”

Bookbeat är en av Sveriges största ljudbokstjänster och låter dig som kund lyssna på obegränsat med ljudböcker till ett fast pris på 149 kronor/mån. Företaget grundades 2015 vilket gör det till en av de yngsta ljudbokstjänsterna på marknaden. Tjänsten ägs av bokförlaget Bonnier Books som är ett av Europas ledande förlag vilket märks tydligt då appen snabbt lockat till sig många användare med det kända varumärket i ryggen. ”Hitta tillfällen för bra böcker” är Bookbeats löfte till sina användare och detta vill de uppnå genom att alltid kunna erbjuda bra historier ett knapptryck bort.

Det märks tydligt att Bonnier har satsat hårt på sin ljudboksapplikation då den har det bredaste utbudet av ljudböcker och en riktigt bra layout vilket ger en bra användarupplevelse. Bookbeat har börjat pratas och skrivas om mer och mer då de marknadsför tjänsten i flera olika kanaler och slutit samarbeten med bland annat podcastduon Alex & Sigge.

För dig som vill ha det bredaste utbudet av ljud- och e-böcker samt en lättanvänd app är Bookbeat det självklara valet. Just nu får du dessutom prova på tjänsten helt gratis 30 dagar utan någon bindningstid.

Webbadress: www.bookbeat.se
Kompatibla operativsystem för mobil: Android, IOS
Övriga plattformar: Nej
Stöd för offlinelyssning: Ja
Stöd för e-böcker: Ja
Gratis testperiod: 14 dagar standard, till 1 månad
Rabattkod (14-30 dagar): Behövs inte anges
Månadskostnad: 149 kr/månad + 49 kr per extra användare

(NU FRÅN 99kr månaden)

Basic: 20 timmar i månaden för 99 kr,+ 49 kr månaden per extra användare. 
Standard: 100 timmar i månaden för 149 kr, + 49 kr månaden per extra användare. 
Premium: Obegränsad lyssning för 199 kr, + 49 kr månaden per extra användare. 

Camilla Läckberg är en av alla favoritförfattare som man kan lyssna på som ljudbok.

Bookbeat Rabattkod

Du behöver ingen rabattkod för att ta del av erbjudandet ”Bookbeat rabattkod”. För att ta del av rabattkoden på bookbeat behöver man endast klicka vidare genom våra kampanj länkar med olika erbjudanden. Bokkbeat’s Rabattkod aktiveras automatiskt och du kan börja lyssna på din favorit ljudbok direkt. Du behöver inte ange någon rabattkod för detta erbjudande:  Aktivera Bookbeat Rabattkod

Bookbeat gratis 0,5-1 månad, NU Bookbeat kampanj- och rabattkod 2021

Genom vår exklusiva rabattkod;  får du som ny användare prova på Bookbeat gratis i en månad (30 dagar) i stället för 14 dagar som är standard. Du kan när som helst avbryta tjänsten utan att några pengar dras från ditt konto. Det enda du behöver göra för att aktivera Bookbeats kampanjkod är att klicka dig vidare till sajten eller på knappen nedan, skriva in rabattkoden och skapa ett konto. Vid registreringen kommer du behöva ange dina kortuppgifter men om du inte vill behålla tjänsten kan du när som helst avbryta utan att några pengar dras inom 30 dagar.

Under din gratismånad får då tillgång till Bookbeats alla ljudböcker och funktioner. Om du vill fortsätta med tjänsten låter du dina kortuppgifter ligga kvar så övergår den fria perioden till ett betalt abonnemang.

Kan jag lyssna Bookbeat offline eller utomlands?

Det går hur bra som helst att lyssna och läsa offline! Det enda du behöver göra är att ladda ner den bok du önskar när du har tillgång till internet. Det är främst utrymmet på din mobil eller surfplatta som sätter begränsningen för hur många nerladdade böcker du kan ha samtidigt. bookbeat avsluta

Avsluta Bookbeat

Hur avslutar man sin Bookbeat prenumerationen? Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. Besök bookbeat.se/logga-in och logga in på din kontosida på webben. Under sidan prenumeration hittar du Bookbeat ”Avsluta prenumeration”.

Det går även att gå in på kontosidan via appen. Välj då Profil på menyraden> välj ”Kontoinformation”. Inne på kontosidan väljer du ”Prenumeration” och därefter klickar du på länken ”Avsluta prenumeration”.

Är du i den fria provperioden tappar du tillgång till BookBeat direkt och kan inte fortsätta lyssna eller läsa i appen. Har du betalat får du fortsätta använda BookBeat till dess att den förbetalda perioden är slut.

När du vill starta prenumerationen igen loggar du in på samma sida och trycker ”Aktivera prenumeration”.

Kategorier & underkategorier

 • Romaner
 • Spänning
 • Klassiker
 • Fakta
 • Biografier
 • Fantasy / Sci-fi
 • Noveller
 • Personligutveckling
 • Ekonomi
 • Barn
 • Ungdom / YA
 • Poesi
 • Bookbeat favoriter

Inom varje kategori går det även klicka vidare sig till underkategorier för att du ännu enklare ska kunna hitta det du söker, varje huvudkategori har cirka 5-6 underkategorier.

Bookbeat presentkort

Bookbeats presentkort är en fantastisk present till någon som gillar att läsa och lyssna på böcker. Appens enkla layout gör den till ett bra val för de lite mindre teknologivana användarna men funkar även utmärkt till den erfarne ljudbokslyssnaren. Efter du köpt ett presentkort kan du antingen skriva ut det och ge till mottagaren eller skicka det via mailen. Mottagaren löser sedan in koden som finns på presentkortet direkt på Bookbeats hemsida. Om mottagaren inte har något Bookbeat konto är det inga problem, konton kan skapas med bara presentkort utan att kontokort behöver anges. Oavsett om du betalar för Bookbeats tjänst med kontokort eller presentkort så får du obegränsat med lyssning och läsning i appen.

Presentkorten köps enklast direkt från Bookbeats hemsida och det finns tre olika presentkort att välja mellan (alla ger Bookbeat Premium):

1 månad – 199 kronor (30 dagar)

3 månader – 597 kronor (90 dagar)

6 månader – 1 194 kronor (180 dagar)

Vilka bookbeat rabatter har funnits tidigare?

Under åren som bookBeat funnits har det erbjudets olika rabattkoder för att locka kunder. Ibland ihop med Influensers så som Alex och Sigge, exempelvis Prova bookBeat 9kr. Även samarbeten med Telia eller Telenor som låter sina kunder prova 3 månader fritt för att sedan få det som en tillägs tjänst på sitt mobilabonnemang.

BOOKBEAT VS Nextory VS Storytel

Alla ljudboks tjänsterna har mer eller mindre samma utbud. Bookbeat har precis lanserat ett paket som kostar endast 99kr i månaden för användare som lyssnar under 20 timmar i månaden. Storytel är störst i Sverige bland ljudböcker då de lanserade. Storytel har egna orginal böcker som de skapat själva. Motsvarnde Netflix Orgional. Storytel har dock sämre utbud av eböcker och barnböcker än Nextory och Bookbeat. Storytel finns inbyggt i högtalare system så som Sonos.      Prova Nextory under en gratis period. Läs mer om provperioden Nextory gratis X dagar.

BookBeat hittar in i bilen
Om du har CarPlay

Den populära tjänsten BookBeat som erbjuder både ljudböcker och e-böcker har nu hittat in i bilen om du har en bil med stöd för CarPlay.

För att kunna börja använda tjänsten i bilen och lyssna på ljudböcker krävs att du uppdaterar BookBeat-appen i App Store och sen är det bara att börja lyssna. För att göra färden så säker som möjligt så går det även att styra det hela via Apples röstassistent Siri.

Jonas Ullström, Sebastian Bolling och Daniel Saidi som jobbar på BookBeats iOS-team säger i en pressrelease:

”Stöd för CarPlay är en av de mest efterfrågade funktionerna från BookBeats användare som lyssnar på ljudböcker med sin iPhone. Vi är stolta över att vara den enda svenska streamingtjänst för ljudböcker som kan erbjuda en lösning för detta inför julledigheterna.”

Missa inte att prova C More och streama SHL slutspelet.