Nextory Gratis erbjudande, Provlyssna en ljudbok redan nu!

NU kan du provaett erbjudanden med Nextory gratis under en provperiod. Nextory är en tjänst som liknar spotify fast är med ljud och e-böcker istället. Det här erbjudandet ger dit tillgång till tusentals titlar att ta del av genom din mobil, läsplatta, bilen osv. Helt gratis och utan bindningstid. Erkänn bra och perfekt med massa nya ljudböcker att ha sällskap av under vårens promenader!

PROVA NEXTORY GRATIS 0,5-1 MÅNAD

Vi har plockat ut ett gäng med exempel på böcker som jag tror kan intressera er. Titta här vilka titlar som finns bland Nextorys utbud som erbjuds gratis under en provperiod:

nextory

Vi blev själv positivt överraskad av det stora utbudet av böcker inom hälsa/psykologi som nu står på min ”att-läsa/lyssna-lista”. Självklart har de böcker inom alla möjliga kategorier som skönlitteratur, Ekonomi, mat & dryck, sport & fritid, barn & ungdom osv. Du kan själv redan nu besöka Nextory och kolla runt bland kategorierna och se vilka titlar de har innan du tar del av din gratismånad.

Läs eller lyssna på Nextory Gratis 0,5-1 månad!

  • Med tiotusentals böcker att välja bland kan du hitta böckerna som du gillar.
    • Dina favoritförfattare
  • Du hittar snabbt bra böcker i topplistorna eller genom boktipsen.
  • Avsluta när du vill
  • Du har ingen bindningstid och kan byta eller avsluta abonnemanget när du vill.

Varför Prova nextory erbjudandet?

Utöver att det är en toppen tjänst för att lyssna på ljudböcker med ett nästintill obegränsat utbud av ljudböcker. Så erbjuder Nextory har större utbud än Bookbeat och Storytel vad det gäller att kunna läsa böcker i sin smartphone eller surfplatta. Framförallt vad det gäller Barnböcker som Bamse eller Nalle Puh som är populärt att läsa bland barn i familjen. Prova Nextory erbjudande nu


Erbjudandet ger dig 1 månads gratis medlemskap där du har full tillgång till hela Nextorys utbud och helt utan bindningstid. Ett erbjudande värt 249 kr. Efter din gratis månad så avgör du om du vill fortsätta eller känner dig nöjd med de böcker du har fått ta del av. Det är alltså helt gratis och du binder inte upp dig till något utan kan enkelt avsluta efter din första gratis-månad.

Nextory’s största konkurrent i Sverige är Storytel som är börsnoterat och även köp upp olika förlag i Sverige.

Fungerar fortfarande Nextory 3 månader gratis och Nextory 45 dagar gratis?

Nextory 3 månader gratis har tidigare varit kampanj på hemsida men nu utgått. Erbjuds 3 gratismånader med Nextory igen, så visar vi det givit vis under denna sida. Även Nextory gratis 45 dagar.

  • Erbjudande Nextory 45 dagar gratis, prova på. Har utgått 2019-06-30
  • Prova Nextory gratis 3 månader & Nextory gratis 2 månader
  • Gratis testmånad, 1,2,3 månader 

Besök vår hemsida med jämna mellanrum för att se vilka rabattkodererbjudande och kampanjkoder som finns tillgängligt.

Nextory VS Storytel VS BOOKBEAT

Alla ljudboks tjänsterna har mer eller mindre samma utbud. Bookbeat har precis lanserat ett paket som kostar endast 99kr i månaden för användare som lyssnar under 20 timmar i månaden. Storytel är störst i Sverige bland ljudböcker då de lanserade. Storytel har egna orginal böcker som de skapat själva. Motsvarnde Netflix Orgional. Storytel har dock sämre utbud av eböcker än Nextory och Bookbeat. Men Storytel finns inbyggt i högtalare system så som Sonos.    Prova bookbeat under en gratis period. Läs mer om Bookbeat erbjudanden här.

Hur avslutar jag mitt Nextory abonnemang?

Du kan säga upp ditt Nextory abonnemang genom att logga in på Mitt Konto på nextory.se och klicka på Mitt abonnemang och därefter på ”Avsluta abonnemang”. Ditt abonnemang gäller fram till nästa betalningsdatum och du behöver säga upp det senast dagen innan för att inte betala för nästa period. Om du säger upp ditt abonnemang under provperioden slutar det fungera omedelbart.

Vill du istället kontakta kundservice för att säga upp ditt abonnemang ska det göras senast två arbetsdagar innan nästa betalning.

Du får alltid en bekräftelse via mejl när du sagt upp ditt abonnemang. Vänligen titta i skräpposten om du inte hittar det.

Nextory Rabattkod – 30 dagar gratis

Få prova 30 dagar gratis

   Giltig: TillsvidareVISA NEXTORY RABATTKODNextorys  UTGÅNGNA DEALS

Nextory rabattkoder – 50% rabatt

Nykundserbjudande – 50% rabatt första månaden första månaden. Erbjudande om minst två veckor gratis.  Tidigare erbjdjudande om nextory 45 dagar gratis har utgått i erbjudandet nedan.VISA RABATTKODNextorys50%
(2 röster )

OM NEXTORY SOM BOLAG::

Vi på Gratismånad.se gör alltid vårt bästa med att uppdatera vår sajt med aktuella- och giltiga rabattkoder, deals och kampanjer som gör ditt köp hos Nextory lite billigare. Därför verifierar vi alla rabattkoder och erbjudanden kontinuerligt för att säkerställa att de funkar. Vi tipsar dig även om exklusiva kampanjer, reor, sales och utförsäljningar inom Film och musiktjänster. Varje rabattkod eller erbjudandekod kan endast användas en gång och går inte att kombinera med andra erbjudanden. En rabattkod är bara giltig under en viss tidsperiod så var snabb med att använda den för att inte gå miste om en bra deal!

Tips! Prenumerera på våra nyhetsbrev. Då får du en notifikation när vi får in en ny rabattkod, kampanjkod eller annat bra gratiserbjudanden till nextory.se

Du kan hitta liknande butiker som Nextory i följande kategorier:Skicka in en rabattkod / deal för Nextory