Discovery plus gratis rabattkod 2022

Discovery plus gratis rabattkod 2022? Går det att få Discovery plus gratis precis som man tidigare fick Dplay? Dplay har nämligen bytt namn och du hittar samma tjänst under det nya streaming namnet Discovery plus. Dplay ägs av Discovery och heter discovery plus på flera andra marknader så det är en naturlig övergång att Dplay ocskå bytte namn till Discovery +. Förmodligen vill dom satsa på en och samma tjänst istället för flera streaming platformar? Kanske en utmanare till Netflix eller Viaplay som erbjuder ett stort sportutbud idag?

Discovery plus gratis rabattkod 2022

Dplay gratis Premium med hjälp av en rabattkod – hur låter det? Den här sidan har vi skapat för att samla koderna som kommer ut och som kan ge alla nya användare rabatt på just Premium. Dessutom är Dplay nu discovery +. Det kommer innebära ännu mer innehåll för pengarna. Om man nu väljer att fortsätta att ha tjänsten och betala för den det vill säga. Ni är nämlige väldigt många som efter frågar just Dplay gratis. Och dom ger ofta ur koder som gör att du kan få prova deras tjänst gratis.

Just nu kan du prova Discovery plus gratis genom att bara gå in här och registrera dig. Du ser att det står ”Prova 14 dagar fritt”. Säg till om dom ändrar det eller om du har någon kod att tipsa om. Man har även erbjudet att testa 30 dagar hos discovery+ för endast 10kr.

Dplay Gratis genom att prova fritt i 14 dagar. Du kan se hur det ser ut här ovan på bilden.

Vad kostar Discovery plus?

Discovery erbjuder sex olika streamingpaket med varierande priser beroende på paketets storlek (innehåll, antal kanaler och rättigheter).

För de två större paketen finns det möjlighet att teckna rabatterade “årspaket” med 12 månaders bindningstid. Följande paket och priser finns för den som vill streama Discovery plus:

Discovery plus Gratis

 • Kanaler och innehåll: Tillgång till utvalt innehåll från discovery+ helt utan kostnad. Dock med reklamavbrott. Kräver ingen registrering av betalkort.

Discovery plus Underhållning

 • Kanaler och innehåll: Utöver innehållet i Discovery plus Gratis ingår all underhållning och alla dokumentärer (mer än 10 000 timmar exklusiva titlar innan de visas i programtablån). Dessutom visades innehållet helt utan reklamavbrott.
 • Pris per månad: 89 kronor (prova första månaden för 39 kr= 2 veckor gratisperiod med Discovery)
 • Årsabonnemang: Finns ej.

Discovery plus Live

 • Kanaler och innehåll: Utöver tillgång till allt i Discovery plus Underhållning ingår nio streamade livekanaler från Discovery och SVTs. Dessutom ingår en del sportsändningar inom tennis, cykel mm.
 • Pris per månad: 129 kronor
 • Årsabonnemang: Finns ej.

Discovery plus Live+TV

 • Kanaler och innehåll: Utöver tillgång till allt i Discovery plus Live får man tillgång till ett komplett TV-paket med 20 streamade livekanaler (inklusive SVT, TV4, Sjuan och TV12).
 • Pris per månad: 149 kronor
 • Årsabonnemang: Finns ej.

Discovery plus Total

 • Kanaler och innehåll: Utöver tillgång till allt i Discovery plus Live+TV ingår alla matcher i Allsvenskan och Superettan.
 • Pris per månad: 349 kronor
 • Årsabonnemang: 299 kronor

Discovery plus Total + C More Sport

 • Kanaler och innehåll: Utöver tillgång till allt i Discovery plus Total får man tillgång till alla C Mores linjära sportkanaler.
 • Pris per månad: 549 kronor
 • Årsabonnemang: 399 kronor

4 februari börja Discovery+ sända OS Spelen (Vinter OS 2022)

Olympiska Vinterspelen i Beijing 2022 på Discovery. Knappt har dammet lagt sig, vardagen tagit över och tårarna, av både glädje och besvikelse, torkat efter de dramatiska ögonblicken vi kunde följa under olympiska sommarspelen, förrän det är dags att ladda för nästa olympiska spel. Den 4-20 februari kommer de 24:e vinterolympiska spelen arrangeras i Kina. I ishockey OS får vi bland annat Hendrik Lundkvist och Peter Forsberg som expertkommentatorer.

Annan tidszon: Värt att tänka på är att det Kina ligger 7 timmar före svensk tid och att man bör vakna tidigt om man vill streama hockeymatcherna från OS.


Discovery plus erbjudande

Discovery + har ofta kampanjer och erbjuder något man kallar “introerbjudande”. Exempelvis kan man prova Discovery plus Underhållning en månad för 39 kronor (ordinarie pris 79 kronor).


Innehåll i Discovery plus gratis rabattkod

 • Kommentera så fort du ser någon förändring
 • Tack för att ni är med och säger till när koden ej funkar

Kommentera så fort du ser någon förändring

Vi vill så klart att du blir nöjd med ditt besök så du vill komma tillbaka så det är viktigt för oss att all info är korrekt. Men till skillnad mot andra sajter med rabattkoder så är våran helt manuellt. Det gör att vi kan erbjuda helt unika rabattkoder eftersom vi samlar in dom på ett helt annat sätt. Men det gör också att vi biland ligger efter med att uppdatera koderna. Därför är vi tacksamma för alla som kommenterar och mailar oss så fort någon kod inte stämmer så vi kan ändra den.

Titta gratis på Filip och Fredrik presenterar

Jag använde koden för att se Filip och Fredrik presenterar. Där dom väljer ut dokumentärer och annat som man sedan kan titta på helt gratis och helt utan reklam. Det är gratis första månaden som sagt och sedan kostar det 79kr. Helt klart värt det om du frågar mig. Vad tycker du? Säg gärna vad du tycker så nästa besökare kan ta del av det.Discovery plus premium gratis

Här ser du rabattkoder som besökare har tipsat om

 • LUNDELLHUSET2
 • DPLUS21
 • Bianca25 (prova ”Bianca26”)
 • ZWL4-QNK2-H4BZ-CB75D

Discovery plus gratis

Sökordet Dplay gratis är det många av våra besökare som söker efter. Och det är helt enkelt rabattkoder till Dlay dom vill ha och här tipsar vi om just det. Ibland är det helt gratis att prova och ibland kan man få rabatt på sin premium hos Dplay. Det är så det sätt ut historiskt i alla fall. Hur det ser ut framåt får vi se.

Der här söker andra på som söker på Dplay gratis – Rabattkod för Dplay gratis Premium

Vi skapade guiden Dplay gratis premium rabattkod för att samla info om Dplay och tipsa om rabattkoder som dom har ibland. Många kända TV-personligheter som är på Kanal5 har haft rabattkoder. Till exempel Joakim Lundell och Jonna Lundell. Även Filp och Fredrik har haft koder. Lika så Wallgrens och Bianca.

Discovery plus rabattkode

Som ni ser här nedan fick vi tips när koden slutade fungerar då dom bytte koden. Varför dom bytte koden vet vi inte men vi tackar enormt mycket för tipset. Våra koder bygger ofta på tips från våra besökare. Du kan själv tipsa oss om koder och säga till om någon slutat fungerar genom att maila oss.

Discovery plus värdekod

Värdekod är samma ska som rabattkod så är du en av våra besökare som söker på just värdekod så är den här sidan rätt för dig. Det är nämligen här vi listar värdekoder så fort vi får in någon.