Albert gratis månader. Allt om appen, erbjudanden, rabattkoder, abonnemang och priser i Sverige!

Se senaste albert erbjudande

Är Albert gratis?

Man kan prova Albert gratis som ny användare. Provperioden varierar men är från 7 dagar och uppåt. Oftast brukar de ha sommarkampanj och då får använda Albert gratis under sommaren eller fram till skolstarten. Abonnemanget finns i tre olika paketeringar enligt nedan. Albert plus är vanligast och när artikeln skrivs erbjuds URBANEARS hörlurar på köpet. om man signar sig för en månad med Albert PLUS.

Påskdeal sedan årsskiftet – prova Albert gratis till påsk! ( 3 månader gratis)

Nu kan man prova tjänsten gratis i upp till tre månader. Prova att använda tjänsten nu i januari och det är gratis fram tills påsk. Tusentals roliga och pedagogiska övningar enligt läroplanen. Prova albert gratis

Albert gratis, sedan enligt vald prisplan

Vad kostar HejAlbert?

Det finns tre olika medlemskap att välja mellan:

  • Albert BAS (99 kr/mån) – För 1 användare och Albert Junior och Albert (matematikappen).
  • Albert (139 kr/mån) För 1 användare med Albert Junior, Albert, Albert Code, ABC och Geo.
  • Albert PLUS (169 kr/mån) För 4 användare med alla program plus aktivitetsrapporter.

Alla medlemskap är utan bindningstid och du kan när som helst säga upp ditt abonnemang.

Albert Mattehjälpen

I delen Albert mattehjälpen får barnen lära sig grunderna i att förstå talen och räkna både minus och plus. När barnen har lärt sig grunderna så blir det stegvis svårare tal för att sedan gå över till multiplikation och olika mått. Beroende på barnens ålder finns det flera delar som passar och stimulerar barnets inlärningskurva. Genom att barnen lär sig grunderna tidigt så visar forskning att barnen har bättre förståelse för att hänga med skolans värld.

Tips till dig som förälder: Ibland kan det vara lätt att glömma att matten är något mer än en order från lärarna. Som förälder kan du därför försöka synliggöra tillfällen i vardagen när mattekunskaperna kommer till användning. Till exempel kan ni utforska prislapparna i mataffären eller räkna hur många köttbullar ni behöver lägga i stekpannan för att göra familjen mätt.

Albert ABC

I Albert ABC får ditt barn utforska alfabetet och på ett roligt och enkelt sätt lära sig att läsa och skriva. Barnet får träna på bokstavskännedom, ljudanalys, ordavkodning och att sätta ihop bokstäver till ord. Innehållet är speciellt framtaget för barn från tre till nio år, och grundar sig i läroplanen för lågstadiet. Appen finns tillgänglig för både mobil och surfplatta.

Albert Geo (UTFORSKA VÄRLDEN)

Studera geografi på ett roligt och pedagogiskt sätt! Med Albert Geo får barnet träna på att peka ut länder, floder, bergsområden samt monument och underverk på världskartan. Innehållet är speciellt framtaget för barn från nio år, och grundar sig i läroplanen för mellanstadiet. Appen finns tillgänglig för både mobil och surfplatta.

Här får barnen lära sig känna igen var länderna ligger, olika berömda byggnader, och även saker som floder och berg. Spelet riktar sig främst till mellanstadiet och är byggd med läroplanen i SO-ämnena i åtanke.

Prova Albert gratis 1-3 månader utan kostnad

Vad kostar HejAlbert?

Det finns tre olika medlemskap att välja mellan:

  • Albert BAS (99 kr/mån) – För 1 användare och Albert Junior och Albert (matematikappen).
  • Albert (139 kr/mån) För 1 användare med Albert Junior, Albert, Albert Code, ABC och Geo.
  • Albert PLUS (169 kr/mån) För 4 användare med alla program plus aktivitetsrapporter.

Alla medlemskap är utan bindningstid och du kan när som helst säga upp ditt abonnemang.

Under utveckling just nu

Albert utvecklas löpande och under årets gång testas ett flertal funktioner ämnade att göra inlärningen smidigare, smartare och mer underhållande. När projekten når test-stadiet får en begränsad och slumpmässigt utvald grupp medlemmar tillgång till funktionerna. Detta tills vi säkerställt funktionalitet och upplevelse. Nya funktioner släpps i större skala först när Alberts utvecklingsteam kvalitetssäkrat en rad olika parametrar. Hej Albert gör allt man kan för att driva utvecklingen framåt för våra medlemmar och skapa den bästa mattetjänsten möjligen.

Om Albert

Det hela började när Arta Mandegari och Salman Eskandari studerade vid Chalmers i Göteborg. De engagerade sig ideellt, kvällar och helger, i att erbjuda gratis mattehjälp till barn från Göteborgs förorter. Efter examen valde de att gå olika karriärvägar inom management och ekonomi.

2015 beslutade de sig för att plocka upp där de slutade på Chalmers. De sa upp sig från sina jobb och satte allt på spel för att skapa det som skulle bli Albert.

Albert startade med ett tydligt mål – att demokratisera kunskap genom teknologi. Det är även det som driver oss än idag. I dag har över 200.000 familjer valt Albert som digital mattelärare.

Är Albert bra App för att lära barn matematik?

Ja, det finns rikligt med både uppgifter och förklarande material både för små och lite större barn. Albert är till stor hjälp både för små barn som precis börjat med den grundläggande taluppfattningen, och tonåringar som börjat närma sig gymnasiet.

För de små barnen är en av de stora fördelarna att materialet är väldigt lekfullt upplagt och hela tiden känns stimulerande. Det är dessutom belönande att ta sig framåt i spelet vilket ger incitament att hela tiden träna mer matematik.

För de större barnen är en stor fördel att appen innehåller rikligt med förklarande videos och utmanande uppgifter. De täcker in alla områden som barnet behöver bemästra i grundskolan, vilket ger en väldigt bra brett som komplement till den vanliga matematiken i skolan.

Tidigare rabattkoder/erbjudanden från albert?

Se tidigare erbjudanden och Rabattkod från Hej Albert.

Man ser tydliga erbjudanden om gratis rabattkod till närmaste högtid. Exempelvis prova på gratis till påsk. Sedan ändras det till Sommaren. Därefter gratis till höstlovet och sedan fram till årsskiftet. MEd andra ord kan man prova på Hej albert 1-3 månader gratis om man är ny medlem. Ingen uppsägnings tid så vi rekommenderar absolut låta barnen prova appen ”Hej Albert” för att barnen både skall ha kul och lärasig Matte, svenska, former och mycket mer.

Tidigare rabattkod med erbjudande om att prova fram till Påsk

Albert gratis året ut!

Höstdeal – prova Albert gratis året ut! ( 3 månader gratis)

Nu kan man prova tjänsten gratis i tre månader. Prova att använda tjänsten nu i oktober och det är gratis fram tills årsskiftet. Tusentals roliga och pedagogiska övningar enligt läroplanen. albert gratis året ut

Sommarerbjudanden kostnadsfritt fram till skolstarten.

Tidigare erbjudanden har även varit under sommaren då barnen har kunnat prova tjänsten kostnadsfritt fram till skolstarten. Detta har varit väldigt populärt för föräldrar som vill att deras barn skall utvecklas och bli bättre på matte och läsning.

Låt barnen varva ner med en ljudbok

Vill ditt barn varva ner med en ljudbok så kan vi varmt rekommendera Nextory eller bookbeats gratis period där man får prova tjänsten gratis i 1 månad (30 dagar).